About this blog

My photo
UK, Kuwait
This is my world. هذا عالمي الخاص

Monday, 1 January 2001

Choux pastry

It's an easy way and light dessert for all occasions
You need to bring to boil 1 mug of water with 150g butter or light margarine. Take it off the heat and pour 1 mug of sifted normal white flour. Mix the mixture to form a dough then add 4 eggs one by one until you get the choux pastry ready.
Use any cake decoration tool to shape the choux pastry and bake in a pre heated oven 190• for 30 - 35 mnts. Decorate each one with Nutella chocolate and serve.





عجينة الشو من اروع انواع الحلويات البسيطة الخفيفة التي تقدم في اغلب المناسبات.
يستخدم كوب كبير من الماء المغلي يذاب فيه ١٥٠جرام من الزبدة او بديل الزبدة ثم يرفع من على النار ويضاف كوب كبير طحين ابيض عادي منخول ويحرك لنحصل على عجينه.
يضاف عليها ٤ بيضات واحدة تلو الاخرى الى ان نحصل على عجينه الشو. يستخدم قمع التزيين لتشكيل العجين وتدخل فرن حار ١٩٠• لمدة ٣٠ - ٣٥ دقيقة.
تزين بكاكاو النوتيلا وتقدم.

بالعااااافية

- Posted using BlogPress from my iPhone